Tuesday, November 16, 2010

”The Equation of Love and Death” (2008, China)



Very strong movie. Has its own charm. An unhappy love story. A lot of unexpected turns in the film, but all the characters are connected as it was found at the end of movie.
A girl work as the taxi driver and for four years searches her boyfriend. She has a journal with his photos and dhows it for passengers who may have seen him. She also drove two guys who latter walk on seeing the other young man jumping off the bridge. They were taken a magazine with photographs, it knocked them from the bridge. Later, they end up back at the girl in the car and story goes on and on. Well, a movie isn‘t boring and there are even the bitter episodes.

LT:
Labai stiprus filmas. Turi savo šarmo. Nelaiminga meilės istorija. Daug netikėtų posūkių filme, bet visi veikėjai kaip vėliau paaiškėja tarpusavyje yra susiję.
Mergiotė dirba taksiste ir jau ketverius metus ieško savo bachūro. Turi susiklijavusi žurnalą su jo nuotraukomis ir rodo keleiviams, gal kas jį matė. Paveža ji ir du vyrukus, kurie praeidami mato, kaip kitas jaunuolis nušoka nuo tilto. Jie buvo pasisavinę žurnalą su nuotraukomis, tai jis iškrenta jiem nuo to tilto. Vėliau vėl jie pakliūna pas mergiotę į mašiną ir istorija pinasi ir pinasi. Gerai sukurtas filmas, neprailgo, o ir graudžių epizodų buvo.

No comments:

Post a Comment